Linkuri de luni – 4 ianuarie

Uneori nu am timp să gătesc și să scriu pe blog, dar mereu am timp să citesc, așa că de acum încolo o să încerc să vă țin la curent cu ce am mai citit despre mâncare – de la rețete la știri.

Linkuri de luni – 4 ianuarie

1 Jamie Oliver a pus pe site 24 de rețete din cea mai recentă carte, Everyday Super Foods. Sună foarte bine somonul copt cu ceai verde, humusul „skinny” (are iaurt) și puiul cacciatore cu dovleac. Dar nici celelalte nu sunt rele. De încercat.

2 O mini-analiză a celor mai ridicole teorii despre sănătate (și mâncare, în unele cazuri) din 2015: de la Donald Trump la Dr. Oz, de la kale la bacon.

Care sunt cele mai mari greșeli ale bucătarilor amatori? – o întrebare de pe Quora care și-a găsit un răspuns complex de la un profesionist generos: să te cramponezi de rețete, să nu cureți pe măsură ce gătești, să nu planifici pașii gătitului, să te bazezi prea mult pe ustensile sofisticate (învață să folosești cuțitul!), să nu guști mâncarea.

4 Un tur foto al bucătăriei lui David Lebovitz, un pastry chef american care stă în Paris de peste 10 ani și care inspiră multă lume să gătească.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.