Susține Bucureșteanul la The Big Lunch Bucharest

BUCCollage (1)

Colegii mei de la Decât o Revistă fac dintotdeauna mai mult decât o revistă. 😉 Conferința The Power of Storytelling, cursuri, școli de vară, evenimente minunate, mai ales, susținut, Bucureșteanul. Bucureșteanul este o serie de portrete despre oameni din capitală: de la vânzătorul de ziare la pilotul de avioane, de la activistul care strânge uleiul folosit la șocolatierul care continuă tradiția bunicului său. Despre unii nici nu știam că există înainte să citesc aici despre ei, despre alții aveam curiozități dar nu m-aș fi dus să vorbesc direct cu ei. Așa că seria îmi deschide în aproape fiecare săptămână câte o ușă nouă către Bucureștiul care îmi place cel mai mult. 67 de povești, 67 de uși.

Acum îmi fac și eu partea mea – că la serie nu am scris niciodată – și gătesc pentru un eveniment la care strângem fonduri ca Bucureșteanul să continue și rog oamenii cărora le place Bucureșteanul, care au găsit măcar o fărâmă de inspirație într-o poveste din serie, să doneze pentru ca proiectul să continue.

Așa că vă rog și pe voi, dacă vă place Bucureșteanul, să donați. Orice sumă contează pentru că nu sunt doar 50 de lei de la cineva, ci 50 lângă 50 lângă 50. Sau mai puțin. Sau mai mult. 🙂 Banii strânși vor acoperi cheltuieli de documentare.

Donațiile se fac pe pagina dedicată Decât o Revistă de pe platforma The Big Lunch Bucharest, un proiect al Fundației Comunitare București, printr-o metodă sigură și transparentă.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.