Lingura mecanică

913de5be97dd11e3ae5012c8d529bd8b_8Din seria „gadgeturi fără de care viața nu e„, vreau să vă vorbesc azi despre lingura mecanică de înghețată. Nu pentru că sunt 15 grade și e timpul pentru niște gelato de lămâie, ci pentru că e cea mai bună unealtă pentru porționat aluatul. O lingură plină înseamnă fix cantitatea necesară pentru un cupcake sau un muffin normal (nu mini). Și nu știu vouă, dar mie mi s-a întâmplat de multe ori să fac muffins de dimensiuni atât de diferite încât puteai să faci scara măgarului cu ele. Nu mai spun că cele mici ieșeau prea uscate pentru că stăteau prea mult în cuptor.

Pe lângă faptul că pune o cantitate egală în toate formele, lingura mecanică este și mai ordonată. Ia, ține și deșartă aluatul mult mai controlat, fără să dai prea mult pe lângă. Și dacă ați pus vreodată aluat cu două linguri, știți la ce mă refer.

Am dat 7 lei pe ea la un supermarket de cartier acum vreo trei ani și merge bine în continuare. Înainte avusesem alta, de la un TCM, care a durat fix o utilizare și i s-a rupt banda metalică din cupă. Deci cred că e după noroc.

Nu cred că am scos niciodată înghețată cu ea.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.